Slide background
Slide background
Software
personalitzat
Slide background

servei tècnic

i manteniment

Solucions Globals

Projectes personalitzats per a cada client

 

I-tailored GRUP com a empresa de serveis crea varies divisions de negoci per a les diferents solucions d’ofertes als seus clients Empreses i Particulars amb la creació de la marca i-tailored per a la creació, implantació i manteniment d’aplicacions i sistemes informàtics personalitzats i Disseny Web, i la marca STI per als serveis de Suport Tècnic Informàtic assessorament, manteniment, reparacions i venta de material informàtic.

 

 

 

I-tailored està especialitzada en la creació d’aplicacions web i software a mida juntament amb el “call center” per al suport d’aquests softwares, on entre els seus clients ja compta amb empreses internacionals.

I-tailored també té una àmplia oferta pera a aquelles petites i mitjanes empreses que volen començar a desenvolupar comerç electrònic, millorar la seva imatge corporativa o senzillament incorporar les noves tecnologies al seu procés diari de treball.


Creem, implantem i mantenim aplicacions i sistemes informàtics personalitzats.

 • Software a mida, apps i pàgines web.
 • E-commerce, botigues virtuals.
 • Suport de programes / Call center.
 • Disseny gràfic.

 

 • RESPONSABILITAT

  Relacions personals basades en la confiança i col·laboració entre empreses, treballadors i clients que asseguren plena tranquil·litat en  el desenvolupament de software, tractament de dades i funcionament de sistemes.

   

  ELS NOSTRES VALORS
  ELS NOSTRES VALORS,
 • ORGANITZACIÓ

  Som una empresa dinàmica, innovadora, jeràrquicament plana on la comunicació es situa en el punt central per a aconseguir els objectius marcats amb els clients.

  ELS NOSTRES VALORS
  ELS NOSTRES VALORS,
 • PERSONALITZACIÓ

  Cada empresa té unes necessitats específiques que només es poden resoldre aportant una solució igual d’específica.

  ELS NOSTRES VALORS
  ELS NOSTRES VALORS,
 • MILLORA

  La implantació de sistemes de millora contínua ens guien cap al nivell de qualitat que ens exigim.

  ELS NOSTRES VALORS
  ELS NOSTRES VALORS,

STI Servei Tècnic Informàtic

Serveis per a particulars i empreses

 

 

 

STI, és l'area de I-tailored grup que es dedica al mateniment i gestió de serveis tècnics informàtics, tan per a particulars com per empreses.

 
 • Reparació i manteniment d’equips al nostre taller i/o “in situ”
 • Instal·lació i configuració de hardware i software
 • Instal·lació i configuració de xarxes (wifi i cablejat)
 • Venda de material informàtic: equips, perifèrics i consumibles

 

Visita el nostre web

EL NOSTRE EQUIP

ENS APASSIONA LA NOSTRA FEINA

Andreu Serracanta

Llicenciat en informàtica, professor i emprenedor. Casat i pare de dos fills.
És el capità del vaixell. Tot i tenir una agenda apretada sempre optimiza els recursos per cercar solucions tècniques als companys. Creatiu, flexible i amb ganes d’innovar. Decideix començar aquesta aventura amb l’objectiu de construir un grup humà capaç de crear aplicacions i sistemes a mida de cada client: “L’equip s’ha de convertir en una sastreria 2.0”.

Jessica vazquez

Màster RRHH i gestió d’empreses. Responsable de multidepartaments. Mare d’una filla.
És el pal de paller. Responsable, eficaç i omnipresent. La seva experiència li permet entendre tots els processos de treball. Tenir tots els projectes controlats i acabats en el temps correcte és la seva passió. Ha apostat per una empresa jove i dinàmica on sap perfectament que treballar en equip només es pot fer si es treballa amb persones.

Jordi Ponce

Tècnic superior en gestió i administració de xarxes, amb llarga experiència en la gestió de projectes de diversos àmbits tecnològics.
Li encanta trobar noves solucions als problemes del dia a dia, i se sent molt còmode en la gestió d’equips tècnics com el de I-tailored. Sentit comú, eficiència, paciència i sentit de l’humor són algunes de les seves principals caràcterístiques. Des de sempre, la música ha estat la seva passió.

Antonio Màrquez

Tècnic informàtic amb més de 20 anys en el sector. Pare de dos adolescents.
Experiència, bon rotllo i esperit jove.
Ell és "The Man"... liderant l'equip de tècnics és el punt on convergeixen tots els grans problemes de hardware de tots els nostres clients, i en conseqüència les seves solucions.

Miquel Perez

Tècnic superior en desenvolupament d'aplicacions informàtiques. Casat i pare de d'una parelleta.
Cordial, company i simpàtic. Li encanta programar, pot passar hores o dies pensant en la millor solució per aquell petit problema o per aquella optimització que l'hi cal al sistema. Un bon entorn i equip de treball són imprescindibles, i per això ha triat I-tailored com el millor lloc on créixer personal i professionalment.

Jordi Ramirez

Tècnic superior en desenvolupament d'aplicacions web, i “programador” de dues criatures.
És el responsable de crear i transformar els desitjos i les demandes dels nostres clients en aplicacions, així com, solucionar els problemes i imprevistos que puguin aparèixer. Responsable, treballador i sensat fa les coses simples, tan simples com sigui possible, però no més.

Raul Lopez

Tècnic superior en desenvolupament d'aplicacions web. Casat, pare i freak!. Amant de la programació i dels gadgets tecnològics. Amb una curiositat insaciable, està en cerca constant de noves tecnologies i tendències dins el món web. Les seves aficions principals són buscar bolets i cuinar.

Benjamí Twose

Enginyer tècnic en electrònica amb experiència en entorns industrials i consultories. Atrafegat també com a pare de dos fills.
Introvertit, sincer i amable. El seu modus operandi habitual es analitzar i sospesar els problemes per trobar-hi solucions pràctiques i viables, aprendre coses noves cada dia i compartir amb els companys els coneixements per rendibilitzar al màxim els esforços.

Xavier Guardiola

Tècnic Superior en Administració de sistemes informàtics 18 anys d’experiencia en el sector. Tranquilitat i bons aliments, aixì es troben les millors solucions. Sóc pacient i analític. M’agrada treballar amb equip i trobar les solucions als problemes que li sorgeixin als clients. Aficionat al ioga, qi gong i tai-chi.

Anna Garcia

Diplomada en gràfica publicitària, i coneixements de programació web, experiència laboral a UK. Mare de dos fills.
Creativa, social i transparent. Li agrada viure entre una estranya barreja d’aventura controlada: viatjar, l’art, i les relacions personals son les fonts que més l’inspiren. Treballar en equip i amb sentit del humor, és cada dia una motivació, per assolir cada un del projectes.

Sergey Musyus

Tècnic superior en desenvolupament d'aplicacions web.
Agradable i divertit, li encanten els esports i la tecnologia. Amb bon sentit de l'humor. És la cara més jove de l'equip, sempre amb ganes d'aprendre coses noves i arribar a noves metes. Els problemes no són més que nous reptes a superar, abans però una bona dosis de cafeïna.

Alexander Bruno

Desenvolupador d'aplicacions web recentment sortit del forn però amb moltes ganes d'aprendre i molta il·lusió. És un gran amant de la música, sobretot del metal i dels seus companys peluts. Simpàtic i amable, pensa que cada repte és una oportunitat d'aprenentatge que cal aprofitar.

Xavi Martin

Tècnic superior en desenvolupament d'aplicacions web i segueix formant-se en enginyeria informàtica. Responsable, tranquil i sempre disposat a apendre coses noves. Esta encantat d'atendre les peticions dels nostres clients. Li agraden els esports, la tecnologia i passar bones estones amb els amics.

Martí Serarols

Graduat en enginyeria informàtica. Amb moltes ganes d'aprendre i créixer com a professional. Apassionat del món de la música i molt esportista. Treballador, responsable i optimista per davant de tot, si existeix un problema es que existeix la solució!

LES NOSTRES PRIORITATS

Hores de Suport

Accessos Diaris

GB transferits/dia

Equips Gestionats

ELS NOSTRES PROJECTES

 • All
 • Web
 • Software
 • E-commerce
 • Hardware
 • App
 • Logo

 

SERVEIS I-TAILORED

SOLUCIONS GLOBALS DE SOFTWARE

 

 • Et podem fer present a internet, siguin quines siguin les teves necessitats.

 • La qualitat en el disseny millora la percepció del producte per part del client final.

 • En un món tan canviant com el nostre investigar i desenvolupar noves eines i sistemes és una prioritat.

 • Departament de suport de les aplicacions; suport telefònic i telemàtic per a resoldre qualsevol consulta sobre el nostre software.

 • Adaptació a la Llei Orgànica de Protecció de Dades, per autònoms empreses i comunitats de veïns

SERVEIS STI

SOLUCIONS GLOBALS DE HARDWARE

 • Des de I-tailored i la seva marca STI, s’ofereix Servei Tècnic Informàtic a empreses i particulars, amb assessorament i manteniment, reparacions i reinstal•lació d’equips i xarxes.

 • T’ajudem a traçar un pla per a situar l’empresa al punt de sortida del món 2.0.

 

 

 

 

LOPD

LLEI ORGÀNICA DE PROTECCIÓ DE DADES

Totes les empreses i professionals que, en el desenvolupament de la seva activitat, tractin dades de caràcter personal estan obligats a complir amb les disposicions de referència en matèria de protecció de dades.

Amb la plataforma obtindrà tota la documentació obligatòria personalitzada i les corresponents instruccions per a la correcta implantació de la LOPD-RGPD i LSSICE del seu negoci o activitat.

QUE LI OFERIM?

Característiques

 Online

 • Plataforma cloud i segura (SSL).
 • Procés d'adaptació senzill i de ràpida tramitació.
 • Formularis adaptats a l'activitat del seu negoci.
 • Notificació instantània de fitxers a la AEPD.

 

 Documentació

 • Document de seguretat.
 • Compromisos de confidencialitat.
 • Contractes amb encarregats de tractament.
 • Clàusules i avisos legals.
 • Guia tècnica d'implantació i protocols.
 • Drets ARCO.
 • Informes d'Auditoria.


Manteniment

 • Accés a la seva àrea privada per actualitzar les dades del seu negoci.
 • Correus electrònics periòdics de seguiment per tenir la documentació al dia.
 • Checklist de tasques pendents per una millor gestió interna.
 • Mòdul per realitzar l'auditoria biennal o exprés.

Cobertura

 • Assessorament i resolució de dubtes durant tot l'any.
 • Garanties legals.
 • Suport davant possibles inspeccions/sancions.

Autoservei a través de plataforma web:

A través de la plataforma i completant una sèrie de formularis senzills, ràpids i intuïtius, basats en la seva activitat, obtindreu al finalitzar la inscripció automàtica dels fitxers a l’Agència de Protecció de Dades i tota la documentació obligatòria personalitzada i les corresponents instruccions per a la correcta implantació de la LOPD i LSSICE del vostre negoci o activitat, així com tots els avisos legals a incloure a les vostres pàgines web.

LOPD-RGPD Y LSSICE

60€

+ IVA
 • Comunitats de propietaris
 • Renovació opcional 25€/any + IVA
 • Auditoria extra 20€ + IVA
LOPD-RGPD Y LSSICE

120€

+ IVA
 • Pymes i autònoms
 • Renovació opcional 60€/any + IVA
 • Auditoria extra 50€ + IVA

LOPD-RGPD Y LSSICE

140€

+ IVA
 • Comunitats de propietaris
 • Renovació opcional 70€/any + IVA
 • Auditoria extra 40€ + IVA
LOPD-RGPD Y LSSICE

280€*

+ IVA
 • Pymes i autònoms
 • Renovació opcional 140€/any + IVA
 • Auditoria extra 50€ + IVA

* Fins a 10 treballadors i equips de treball, més a consultar.

 

Autoservei a través de formularis:

I-tailored facilitarà diversos formularis i preguntes a retornar degudament completats. I-tailored resoldrà els dubtes per telèfon i comprovarà que tota la informació introduïda sigui coherent. Una vegada finalitzat el procés i amb els fitxers inscrits a l’Agència de Protecció de Dades, I-tailored us facilitarà un accés a la plataforma on podreu consultar tota la documentació obligatòria personalitzada i les corresponents instruccions per a la correcta implantació de la LOPD i LSSICE del vostre negoci o activitat, així com tots els avisos legals a incloure a les vostres pàgines web.

Servei amb recollida, entrega d’informació i manteniment:

Programem una reunió (video conferència o in situ) per a recopilar tota la informació necessària i concretar l’entrega telemàtica de la informació que no es pugui lliurar al moment. Una vegada finalitzat el procés i amb els fitxers inscrits a l’Agència de Protecció de Dades, us entregarem digitalitzada tota la documentació obligatòria personalitzada i les corresponents instruccions per a la correcta implantació de la LOPD i LSSICE del vostre negoci o activitat, així com tots els avisos legals a incloure a les vostres pàgines web. També tindreu accés a la plataforma on poder consultar tota la documentació. Aquest servei consta d’una auditoria als 6 mesos d’inici de servei i el manteniment dels canvis executats a la seva empresa durant l’any de servei.

 

LOPD-RGPD Y LSSICE

180€

+ IVA
 • Comunitats de propietaris
 • Renovació opcional 90€/any + IVA
 • Auditoria extra 40€ + IVA
LOPD-RGPD Y LSSICE

450€*

+ IVA
 • Pymes i autònoms
 • Renovació opcional 220€/any + IVA
 • Auditoria extra 90€ + IVA

* Fins a 10 treballadors i equips de treball, més a consultar.

 

 

Obligatòria per a tot tipus de negocis

La Llei Orgànica de Protecció de Dades està vigent des de 1999 i és d'obligat compliment per totes les pimes i autònoms que tractin dades personals en la seva activitat diària. Des d'un simple llistat amb els noms i cognoms de clients a bases de dades complexes amb dades de salut. També afecta a les comunitats de propietaris.

Fitxers registrats a la AEPD

Tot negoci ha de tenir registrats els fitxers a l’Agència de Protecció de Dades. No tenir inscrits els fitxers a aquestes alçades implica estar totalment al descobert en matèria de LOPD.

 

Clàusules

S'hauran d'incorporar clàusules d'informació i consentiment a impresos, formularis, factures, albarans, contractes, pressupostos, correu electrònic, etc. En cas de tenir videocàmeres haurà de col·locar el cartell informatiu.

Pàgina web

La web haurà d'incloure l'avís legal, la política de privacitat i la de cookies. Si a més, ven a través de la pàgina, haurà de complir amb les prescripcions derivades de la LSSICE.

Compromisos de confidencialitat

Si en el seu negoci té treballadors, aquests hauran de signar un compromís de confidencialitat, al igual que els tercers que puguin tenir accés a les seves dades (gestoria, empresa de neteja, informàtics, empresa de seguretat, videovigilància,...)

Denúncies sancions

Sap que qualsevol client, proveïdor o treballador pot denunciar-lo per incompliment de la normativa i una possible inspecció pot implicar sancions de fins a 600mil euros?

 

 

 

SUPORT

DEIXA'NS AJUDAR-TE

TeamViewer-Download
TeamViewer-Download_mac

CONTACTA'NS

ESPEREM NOTÍCIES TEVES

Nom
E-mail
Telèfon
Missatge

La comunicació enviada quedarà incorporada als sistemes d'informació de I-Tailored App&Web, SL. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per atendre la seva sol·licitud. Mitjançant la indicació de les seves dades i de conformitat amb el que s'estableix a l'article 6 de la L.O.P.D. vostè atorga consentiment inequívoc a I-Tailored App&Web, SL perquè procedeixi, en compliment de les finalitats esmentades a l'apartat anterior, al tractament de les dades personals facilitades. De la mateixa forma, aquest consentiment s'estén a la cessió de les dades d'acord amb la legislació aplicable.En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, oposició i, si s'escau, cancel·lació, comunicant-ho per escrit, tot indicant les seves dades personals a I-Tailored App&Web, SL, al domicili c/ Angel Guimerà, 4, 08650 Sallent, (Barcelona) o mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a info@itsoftware.cat

Accepto les condicions d'us i política de privacitat
Si ho desitja, pot omplir el següent formulari, i ens posarem en contacte amb la major brevetat possible.

I-TAILORED

T 93 837 13 79
info@itailored.cat

C/ Cos 20, 2n pis desp 4-5,
08650 Sallent BARCELONA

C/ Angel Guimerà 4,
08650 Sallent BARCELONA

 

 

Utilitzem cookies per millorar els nostres serveis i personalitzar i analitzar la seva navegació, així com per oferir publicitat. Si continua navegant, consideren que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Cookies Més informació aquí.

Què són les cookies?
Les cookies són petits arxius de dades que es reben al terminal des del lloc web visitat i s’usen per a registrar certes interaccions de la navegació en un lloc web emmagatzemant dades que podran ser actualitzades i recuperades. Aquests fitxers s’emmagatzemen a l’ordinador de l’usuari i contenen dades anònimes que no són perjudicials pel seu equip. S’utilitzen per recordar les preferències de l’usuari, com l’idioma seleccionat, dades d’accés o personalització de la pàgina. Les cookies també poden ser utilitzades per registrar informació anònima sobre com un visitant utilitza un lloc web. Per exemple, des quina pàgina web s’ha accedit, o si ha utilitzat un “banner” publicitari per arribar.

Per què utilitzem cookies?
I-Tailored App&Web, SL utilitza les cookies estrictament necessàries i essencials perquè utilitzeu els nostres llocs web i us permetin moure lliurement, utilitzar àrees segures, opcions personalitzades, etc. A més, I-Tailored App&Web, SL utilitza cookies que recullen dades relatives a l’anàlisi d’ús de la web. Aquestes s’utilitzen per ajudar a millorar el servei al client, mesurant l’ús i el rendiment de la pàgina, per optimitzar-la i personalitzar-la. Els nostres llocs també poden tenir enllaços de xarxes socials (com Facebook o Twitter). I-Tailored App&Web, SL no controla les cookies utilitzades per aquestes xarxes externes. Per a més informació sobre les cookies de les xarxes socials o altres webs alienes, aconsellem revisar les seves pròpies polítiques de cookies.

Quin us li donem als diferents tipus de cookies?
Cookies de sessió: Les cookies de sessió son aquelles que duren el temps que l’usuari està navegant per la pàgina web i s’esborren al finalitzar.
Cookies persistents: Aquestes cookies queden emmagatzemades al terminal de l’usuari, per un temps més llarg, facilitant així el control de les preferències escollides sense haver de repetir certs paràmetres cada vegada que es visiti el lloc web.
Cookies pròpies: Són cookies creades pel lloc web i que només pot llegir la pròpia pàgina. Per exemple: cookies tècniques per la càrrega d’imatges, cookies de personalització de paràmetres de la web, cookies d’anàlisis de tràfic, etc.
Cookies de tercers: Són cookies creades per tercers i que utilitzem per diferents serveis (per ex. Anàlisis del lloc web o publicitat)

Segons la seva finalitat:
Cookies tècniques: Les cookies tècniques són aquelles imprescindibles i estrictament necessàries per al correcte funcionament d’un portal web i la utilització de les diferents opcions i serveis que ofereix. Per exemple, les que serveixen per al manteniment de la sessió, la gestió del temps de resposta, rendiment o validació d’opcions, utilitzar elements de seguretat, compartir contingut amb xarxes socials, etc.

Cookies de personalització: Aquestes cookies permeten a l’usuari especificar o personalitzar algunes característiques de les opcions generals de la pàgina web, per exemple, definir l’idioma, configuració regional o tipus de navegador.

Cookies analítiques: Les cookies analítiques són les utilitzades pel nostre portal web, per elaborar perfils de navegació i poder conèixer les preferències dels usuaris del mateix per tal de millorar l’oferta de productes i serveis. Per exemple, mitjançant una cookie analítica es controlarien les àrees geogràfiques de major interès d’un usuari, quin és el producte de més acceptació, etc.

Cookies publicitàries: Les cookies publicitàries permeten la gestió dels espais publicitaris en base a criteris concrets. Per exemple la freqüència d’accés, el contingut editat, etc.Les cookies de publicitat permeten a través de la gestió de la publicitat emmagatzemar informació del comportament a través de l’observació d’hàbits, estudiant els accessos i formant un perfil de preferències de l’usuari, per oferir publicitat relacionada amb els interessos del seu perfil.

Com puc canviar la configuració de les cookies?
Configuració de cookies de Internet Explorer
Configuració de cookies de Firefox
Configuració de cookies de Google Chrome
Configuració de cookies de Safari
Configuració de cookies Flash

Aquests navegadors estan sotmesos a actualitzacions o modificacions, pel que no podem garantir que s’ajustin completament a la versió del seu navegador. També pot ser que utilitzi un altre navegador no contemplat en aquests enllaços com Konqueror, Arora, Flock, etc. Per evitar aquests desajustos, pot accedir directament des de les opcions del seu navegador que es troben generalment al menú “Opcions”, a la secció de “Privacitat”. (si us plau, consulteu l’ajuda del seu navegador per més informació.)

Revocació del consentiment
També es possible limitar com les pàgines web de tercers instal•len cookies al seu ordenador, per evitar la recol·lecció de dades i registre de la seva activitat de navegació. Per limitar l’ús de les cookies de tercers pot dirigir-se a la web de configuració o OptOut:
Google Analytics
DoubleClick
Google
Flash Cookies YouTube

Seleccioni l’opció “Eliminar tots els llocs” o seleccioni la web específica que desitgi esborrar i “Eliminar lloc web”.
Ha de tenir en compte, que si rebutja o esborra les cookies de navegació per la web, no podrem mantenir les seves preferències, algunes característiques de les pagines no estaran operatives, no podrem oferir-li serveis personalitzats i cada cop que navegui per la nostra web haurem de sol•licitar-li de nou la seva autorització per l’ús de cookies. Si tot i així, decideix modificar la configuració del seu accés a la pàgina web, ha de saber que es possible eliminar les cookies o impedir que es registri aquesta informació al seu equip en qualsevol moment mitjançant la modificació dels paràmetres de configuració del seu navegador.

On puc trobar més informació? Pot trobar més informació sobre cookies a www.allaboutcookies.org o www.youronlinechoices.eu ____________________________________________________________________________________________________________________________ ¿Qué son las cookies?
Las cookies son pequeños archivos de datos que se reciben en el terminal desde el sitio web visitado y se usan para registrar ciertas interacciones de la navegación en un sitio web almacenando datos que podrán ser actualizados y recuperadas. Estos archivos se almacenan en el ordenador del usuario y contienen datos anónimos que no son perjudiciales para su equipo. Se utilizan para recordar las preferencias del usuario, como el idioma seleccionado, datos de acceso o personalización de la página. Las cookies también pueden ser utilizadas para registrar información anónima sobre cómo un visitante utiliza un sitio web. Por ejemplo, desde qué página web se ha accedido, o si ha utilizado un “banner” publicitario para llegar.

¿Por qué utilizamos cookies?
I-Tailored App & Web, SL utiliza las cookies estrictamente necesarias y esenciales para que utilice nuestros sitios web y le permitan mover libremente, utilizar áreas seguras, opciones personalizadas, etc. Además, I-Tailored App & Web, SL utiliza cookies que recogen datos relativos al análisis de uso de la web. Estas se utilizan para ayudar a mejorar el servicio al cliente, midiendo el uso y el rendimiento de la página, para optimizarla y personalizarla. Nuestros sitios también pueden tener enlaces de redes sociales (como Facebook o Twitter). I-Tailored App & Web, SL no controla las cookies utilizadas por estas redes externas. Para más información sobre las cookies de las redes sociales u otras webs ajenas, aconsejamos revisar sus propias políticas de cookies.

¿Qué uso damos a los diferentes tipos de cookies?
Cookies de sesión: Las cookies de sesión son aquellas que duran el tiempo que el usuario está navegando por la página web y se borran al finalizar.

Cookies persistentes: Estas cookies quedan almacenadas en el terminal del usuario, por un tiempo más largo, facilitando así el control de las preferencias elegidas sin tener que repetir ciertos parámetros cada vez que se visite el sitio web.

Cookies propias: Son cookies creadas por el sitio web y que sólo puede leer la propia página. Por ejemplo: cookies técnicas para la carga de imágenes, cookies de personalización de parámetros de la web, cookies de análisis de tráfico, etc.

Cookies de terceros: Son cookies creadas por terceros y que utilizamos para diferentes servicios (por ej. Análisis del sitio web o publicidad)

Según su finalidad:
Cookies técnicas: Las cookies técnicas son aquellas imprescindibles y estrictamente necesarios para el correcto funcionamiento de un portal web y la utilización de las diferentes opciones y servicios que ofrece. Por ejemplo, las que sirven para el mantenimiento de la sesión, la gestión del tiempo de respuesta, rendimiento o validación de opciones, utilizar elementos de seguridad, compartir contenido con redes sociales, etc. Cookies de personalización: Estas cookies permiten al usuario especificar o personalizar algunas características de las opciones generales de la página web, por ejemplo, definir el idioma, configuración regional o tipo de navegador. Cookies analíticas: Las cookies analíticas son las utilizadas por nuestro portal web, para elaborar perfiles de navegación y poder conocer las preferencias de los usuarios del mismo con el fin de mejorar la oferta de productos y servicios. Por ejemplo, mediante una cookie analítica se controlarían las áreas geográficas de mayor interés de un usuario, cuál es el producto de más aceptación, etc. Cookies publicitarias: Las cookies publicitarias permiten la gestión de los espacios publicitarios en base a criterios concretos. Por ejemplo la frecuencia de acceso, el contenido editado, etc. Las cookies de publicidad permiten a través de la gestión de la publicidad almacenar información del comportamiento a través de la observación de hábitos, estudiando los accesos y formando un perfil de preferencias del usuario, para ofrecer publicidad relacionada con los intereses de su perfil.

¿Cómo puedo cambiar la configuración de las cookies?
Configuración de cookies de Internet Explorer
Configuración de cookies de Firefox
Configuración de cookies de Google Chrome
Configuración de cookies de Safari
Configuración de cookies Flash

Estos navegadores están sometidos a cambios o modificaciones, por lo que no podemos garantizar que se ajusten completamente a la versión de su navegador. También puede ser que utilice otro navegador no contemplado en estos enlaces como Konqueror, Arora, Flock, etc. Para evitar estos desajustes, puede acceder directamente desde las opciones de su navegador que se encuentran generalmente en el menú “Opciones”, en la sección de “Privacidad”. (Por favor, consulte la ayuda de su navegador para más información.)

Revocación del consentimiento
También es posible limitar como las páginas web de terceros instalan cookies en su ordenador, para evitar la recolección de datos y registro de su actividad de navegación. Para limitar el uso de las cookies de terceros puede dirigirse a la web de configuración o OptOut:
Google Analytics
DoubleClick
Google
Flash Cookies YouTube
Seleccione la opción “Eliminar todos los sitios” o seleccione la web específica que desee borrar y “Eliminar sitio web”.
Debe tener en cuenta, que si rechaza o borra las cookies de navegación por la web, no podremos mantener sus preferencias, algunas características de las páginas no estarán operativas, no podremos ofrecerle servicios personalizados y cada vez que navegue por nuestra web deberemos solicitar de nuevo su autorización para el uso de cookies. Si aún así, decide modificar la configuración de su acceso a la página web, debe saber que es posible eliminar las cookies o impedir que se registre esta información en su equipo en cualquier momento mediante la modificación de los parámetros de configuración de su navegador.

¿Dónde puedo encontrar más información?
Puede encontrar más información sobre cookies en www.allaboutcookies.org o www.youronlinechoices.eu

Tancar